Παρασκευή 13 Ιουνίου 2008

Προσοχή βγήκαν τα φαντάσματα...




Οι δύο πρώην υπερ-υπουργοί που έχουν θητεύσει στο οικονομικό επιτελείο των κυβερνήσεων Σημίτη, οι <<κύριοι>> Νίκος Χριστοδουλάκης (αγέλαστος ή ακοινώνητος) και Γιάννος Παπαντωνίου( γνωστός και ως ζεν πρεμιέ ή ο λαμόγιας του χρηματιστηρίου) σχολίασαν με καυστικό τρόπο την απόφαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπανδρέου να αποπέμψει από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος τον πρώην πρωθυπουργό και ιδεολογικό τους πατερούλη Κώστα Σημίτη.

"Η κίνηση Παπανδρέου ήταν μια αδικαιολόγητη κίνηση που θα δημιουργήσει πολλές δυσκολίες στο να πείσει από εδώ και πέρα το ΠΑΣΟΚ ότι πιστεύει σε μια ευρωπαϊκή προοπτική και πιθανώς θα μπουν μια σειρά από προβληματισμοί και αμφισβητήσεις για την αξιοπιστία και την ενότητα του ΠΑΣΟΚ» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha o Nίκος Χριστοδουλάκης και συμπλήρωσε πως «ο Κ. Σημίτης θεωρείται ως ένα πολύτιμο εφόδιο στη μάχη της αξιοπιστίας και της προοπτικής. Κατά συνέπεια το να μη τον έχεις στις δυνάμεις σου, είναι ένας αυτοχειριασμός πολιτικός που θα πρέπει να αποκατασταθεί το ταχύτερο δυνατό».

Αλλά και ο Γιάννος Παπαντωνίου δήλωσε στο σταθμό: «Θεωρώ απαράδεκτο στη χώρα μας, σε ένα σύγχρονο δημοκρατικό κόμμα ο αρχηγός να μπορεί να διαγράφει μόνος του, ως μονομελές πταισματοδίκης, να διαγράφει ένα στέλεχος για έκφραση γνώμης» ενώ τόνισε πως «ο Κώστας Σημίτης έχει οδηγήσει το ΠΑΣΟΚ σε δύο μεγάλες εκλογικές νίκες, πήρε 44% το 2000, άρα διαγράφοντας τον Κ. Σημίτη, διαγράφεις ένα κομμάτι από τον εαυτό σου».



Σχόλιο Όλοι καταλαβαίνουμε για πιό λόγο το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

I agree with you about these. Well someday Ill create a blog to compete you! lolz.

Ανώνυμος είπε...

It could widen my imagination towards the things that you are posting.

Ανώνυμος είπε...

Katon, Goukakyu no jutsu.

Ανώνυμος είπε...

Baw ah, kasagad sa imo maghimo blog. Nalingaw gd ko basa.