Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2008

Ζαχόπουλος-GATE

Ζαχόπουλος-GATE

30 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΑΠΟ Πασοκ & ΝΔ

Η Ένωση Δημοκρατικού Κέντρου (Ε.ΔΗ.Κ.) αισθάνεται την ίδια αηδία με τον μέσο Έλληνα πολίτη για τα γεγονότα που κυριαρχούν στη δημοσιότητα.

Διαφθορά, σήψη, εξαγορές συνειδήσεων, υποκλοπές, κρυφές κάμερες, διεφθαρμένοι και διαπλεκόμενοι πολιτικοί, διεφθαρμένοι και διαπλεκόμενοι δημοσιογράφοι. Μόνο εμετό προκαλεί η πολιτική καθημερινότητα στην χώρα μας.

Είναι αστείο να κατηγορεί το Πασοκ την ΝΔ για διαφθορά. Τα τελευταία 30 χρόνια και τα δύο αυτά κόμματα εξέθρεψαν στα πλαίσια της κυβερνητικής τους πορείας κάθε τι το βρόμικο και σάπιο, που είδε τα φώτα της δημοσιότητας, γιατί υπάρχουν και αυτά που δεν βρήκαν το δρόμο να γίνουν πρώτο θέμα.

Οι αποταμιεύσεις των πολιτών καταληστεύθηκαν, το συνταξιοδοτικό μέλλον υποθηκεύτηκε, ενώ στρατιές κομματικών στελεχών κατηγορήθηκαν για διαφθορά. Και ενώ 30 χρόνια κλέβουν οι υμέτεροι, ευτελίζουν κάθε έννοια σοβαρότητας και αξιοπρέπειας και βιάζουν συστηματικά τη Δημοκρατία και τους θεσμούς, έρχονται τώρα με τον νέο εκλογικό νόμο να διαιωνίσουν το είδος τους!

Όλα τα σκάνδαλα που έχουμε ζήσει μετά την μεταπολίτευση είναι ΕΡΓΟ των μονοκομματικών κυβερνήσεων του Πασοκ και της ΝΔ και τώρα που οι πολίτες αποστρέφουν το πρόσωπό τους, έρχεται η νόθευση των εκλογών με ένα σύστημα, που θα εκθρέψει νέους Ζαχόπουλους, νέους Κοσκωτάδες, νέα Ομόλογα, νέα Χρηματιστήρια...

Επιτέλους φτάνει! Ας Επαναστατήσουμε όλοι μαζί στην υποτίμηση της προσωπικότητάς μας. Η Ε.ΔΗ.Κ. καλεί του πολίτες να κλείσουν τις τηλεοράσεις τους και να μην λησμονήσουν σε κάθε επόμενη αναμέτρηση την αηδία που νιώθουν σήμερα και τα πραγματικά τους προβλήματα, άλλωστε όλοι οι πρωταγωνιστές έχουν λύσει τα οικονομικά τους προβλήματα.

(ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.ΔΗ.Κ.)

_____________


1 σχόλιο:

ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ είπε...

Ανακοίνωση της Κομμουνιστικής Οργάνωσης Ελλάδας για το ίδιο ζήτημα.
"Όση ζάχαρη και να ρίξεις στο σκατό δεν θα γίνει ποτέ λουκούμι"
http://orgilaou.blogspot.com/2008/01/blog-post_23.html